Invacare wint WebAward voor Move For Mobility-campagne

Nieuws

Invacare wint WebAward voor Move For Mobility-campagne

WebAward

We zijn er trots op om te delen dat onze Move for Mobility-campagne, van mei eerder dit jaar, de WebAward 2024 van de Web Marketing Association heeft gewonnen in twee categorieën; 'Medical Standard of Excellence' en 'Non-Profit Standard of Excellence’'.

Move for Mobility was een succesvol wereldwijd humanitair initiatief met onze partner, Free Wheelchair Mission. Het bracht 425 van onze medewerkers wereldwijd samen om deel te nemen aan een 'get moving'-campagne. We hebben hiermee 294 rolstoelen gefinancierd voor mensen in afgelegen gemeenschappen.

Free Wheelchair Mission is een in de VS gevestigde humanitaire non-profitorganisatie die rolstoelen uitdeelt aan mensen zonder toegang tot mobiliteitshulpmiddelen in ontwikkelingslanden. Sinds 2001 heeft de organisatie meer dan 1,4 miljoen rolstoelen gedistribueerd in 95 landen.

Deze prijs was voor onze speciaal gebouwde webplatforms die tijdens de campagne werden gebruikt.

Arielle Favard, specialist op het gebied van digitale communicatie, zei: "We zijn ongelooflijk trots om de WebAward 2024 te ontvangen voor onze Move for Mobility-campagne in samenwerking met Free Wheelchair Mission. Het is een lonend en inspirerend project geweest, met een doel dat een echte positieve impact heeft gehad. Deze prijs inspireert ons allemaal bij Invacare om te blijven innoveren en de middelen, platforms en stem te bieden die onze gemeenschappen nodig hebben om een actief, onafhankelijk leven te leiden."

Brad Cooper, hoofd marketing van Free Wheelchair Mission, voegde toe: "We zijn zeer dankbaar voor de ongelooflijke samenwerking met Invacare. Samen zijn we in staat geweest om een levensveranderende impact te hebben voor honderden mensen over de hele wereld door hen mobiliteit cadeau te doen. Deze erkenning door de Web Marketing Association benadrukt de kracht van samenwerking en doelgerichte actie om levens te veranderen."
 
Dank aan de Web Marketing Association voor deze erkenning en dank aan alle betrokken teams over de hele wereld. We kijken uit naar Move for Mobility in mei 2025.