We werken samen met wereldrecordhouder Ian Mackay voor zijn ambassadeursevenement Sea to Sound

Nieuws

We werken samen met wereldrecordhouder Ian Mackay voor zijn ambassadeursevenement Sea to Sound

We zijn trots om Ian Mackay te vergezellen op zijn Sea To Sound-evenement in augustus.
Ian Mackay Sea to Sound

We zijn er trots op om Guinness World Record-houder Ian Mackay te vergezellen op zijn aankomende Sea To Sound-evenement deze maand. Klik hier om meer te ontdekken over onze reis met Ian.

Van 23 tot 25 augustus gaan we met Ian mee op zijn reis over de beruchte Olympic Discovery Trail in Port Angeles, Washington, USA. Ian, zijn vrienden en andere deelnemers reizen 74 mijlen in 3 dagen. Voor het evenement neemt Ian zijn Invacare TDX® elektrische rolstoel mee door enkele van de mooiste natuurlandschappen. De Olympic Discovery Trail is het meest noordwestelijke stuk land dat je langs de Amerikaanse kust kunt verkennen. Het is de thuisbasis van enkele van de meest schilderachtige uitzichten en diverse ecosystemen.

Het jaarlijkse Sea To Sound-evenement begon in 2019 en heeft in de loop der jaren de steun gekregen van duizenden deelnemers. Als een oprechte en gepassioneerde voorstander van toegankelijkheid in de buitenlucht voor iedereen, zal Ian worden vergezeld door honderden deelnemers en vrijwilligers van alle niveaus die samenkomen om andere mensen te leren kennen, zichzelf uit te dagen en, het allerbelangrijkste, plezier te hebben.

Ian vertelde ons: "Als onderdeel van mijn revalidatie heb ik ontdekt dat naar buiten gaan een geweldige manier is om mijn zelfvertrouwen en welzijn te herstellen. Het Sea to Sound-evenement, ondersteund door Invacare, benadrukt echt hoe belangrijk toegankelijkheid is voor iedereen. Ik ben er trots op dat er elk jaar meer en meer mensen meedoen. Ik ben Invacare zo dankbaar voor mijn TDX-rolstoel. Zonder dit apparaat had ik deze uitdaging nooit voor mogelijk gehouden en niet kunnen doen wat ik leuk vind.”

Via zijn non-profitorganisatie ‘Ian’s Ride’ worden deelnemers ook vergezeld door verschillende hoogwaardigheidsbekleders, waaronder onze president en CEO Geoff Purtill, die de tijd nemen om te ervaren hoe het is om in een elektrische rolstoel van Invacare naar buiten te gaan. Het geeft hen de kans om inzicht te krijgen in het belang van toegankelijkheid en om bewustzijn te vergroten om verandering te stimuleren.

We zijn er trots op om Ian dit jaar te ondersteunen bij zo'n speciaal evenement dat aansluit bij onze missie en waarden als organisatie. We moedigen iedereen aan om ons te volgen en meer te weten te komen via onze sociale mediakanalen tijdens 23-25 ​​augustus #GaMeeOpReis.

U kunt meer informatie vinden over Ian’s favoriete stoel, de Invacare TDX SP2 Ultra of andere elektrische rolstoelen van Invacare.

Veel succes aan iedereen die bij dit evenement betrokken is!

Ik ben dankbaar voor mijn TDX elektrische rolstoel. Zonder deze stoel was mij dit nooit gelukt.